Rólam

"AZ ÉLET LEHET NEM TÖKÉLETES, DE A KÉPEID LEHETNEK AZOK"

A fényképezés, mint egy szerelem tört be az életembe, körülbelül 2005 környékén. Az azóta eltöltött időt csak a tanulásnak, a precízebb kivitelezésnek és a munkámnak szentelem. Mint főállású fényképésznek az a véleményem, hogy az esküvői fotográfia az egyik legnehezebb műfaj ebben a szakmában, mert legfontosabb pillére a kölcsönös bizalom. Ezen az eseményen olyan egyszeri pillanatok és váratlan helyzetek történnek, amiket nem lehet megismételni. Itt újrarendezni a helyzeteket nagyon nehéz, de néha akár humoros pillanatokat is szülhet. Számomra megtisztelő érzés, amikor két idegen ember az életük egyik legszebb napját rám bízza. Azért is kedvelem ezt a munkát, mert szeretek az emberekkel foglalkozni és megmutatni nekik olyan helyzeteket, amibe talán soha nem is gondolták volna, hogy valaha is belekerülhetnek. Örömmel tölt el, mikor a párok a képeket visszanézve elérzékenyülnek és tetszik nekik az a képi hangulat, amit látnak a fotókon. Ezeket a képeket fogják majd megnézni a gyermekeitek, az unokáitok és még sokan mások. Nincs ennél jobb érzés, hogy az általam készült képek maradnak meg rólatok az utókor számára. Célom, az olyan elegáns, exkluzív képek készítése, ami a pároknak örök és időtálló emlék marad.

Az idők során sokminden változott és alakult bennem, rájöttem, hogy a fotózás az ajándék nekem, ezért mindenkinek ajándékba adom. Viszont az időm ami nagyon fontos és értékes számomra – mint mindenkinek –, ezért nálam csak az időnek van költsége.

HT photo

Hungarian Wedding Award 3 évig TOP 3 jelölt, majd 2016-ban a szakma kétszeres díjnyertes fotográfusa saját és különdíj kategóriában.

LEGUTÓBBI BLOGBEJEGYZÉSEK

Andi & Peti storytelling

Csodálatos helyen és remek násznéppel zajlott le Andi és Peti esküvője. A Babérliget kúria adott otthont ennek a remek kis esküvőnek, a zenéről a Partyissimo

Tovább »