Dijazottak 2017 Portré sorozat 1. rész.

Mivel 2016-ban engem ért az a megtiszteltetés, hogy a kollégák szavazatai alapján a fotográfus kategória díját elhozhattam, és a különdíjat is én kaptam meg, (ami az összes legtöbb  leadott szavazatok alapján kerül kiosztásra) ezzel a győzelemmel azt is megnyertem, hogy az ide év fantasztikus gála eseményét én fotózhattam. A HWA (Hungarian Wedding Award) Együttműködés díja immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre 2012-ben volt az első ilyen gála és azóta minden év novemberében megrendezésre kerül. Nyugodtan mondhatom, hogy nem volt könnyű 12 év (rutin) után sem egy ilyen esemény megörökítése, mert ahol majdnem mindenkit ismerek ott aztán nem egyszerű mindenhol ott lenni :).  Szerettem volna ha minden díjazott kap valamit a díj mellé, egy olyan portrét amin a díj is megtalálható, a koncepció inkább komoly képek készítése volt ez van akinél sikerült van aki annyira boldog volt, hogy nem akarta magát komor, komoly képen viszontlátni. Természetesen ezeket a képeket is gyorsan a Gála után gondoltam, hogy majd mindenki szépen megkapja  még melegében de ember tervez isten végez, és sajnos nem nagyon jutott idő arra, hogy ezek a képek időben elkészüljenek amit sajnálok, de jobb később mint soha.  Igyekszem mindennap egy egy adagot felrakni ide nektek aztán természetesen minden díjazott megfogja kapni ezeket a képeket és a végén lesznek még portrék az úgymond speciális vendégekről akik ugyan díjat nem kaptak de tudták hol van a rejtekhelyem és meglátogattak egy egy kép erejéig.

A képek elkészítéseben külön köszönet a Mikrosat Kft-nek és a FOTOPLUS Kft-nek. Az önzetlen segítségük nélkül ezek a portrék nem készülhettek volna el.

Sorozat első részében a többszörös díjnyertes, csodaszépet alkotó dekor csapat kerül bemutatásra. Anikó és Móni évek óta kápráztatja el a szakmában dolgozókat és a nekik bizalmat szavazó párokat munkájukkal.

GRATULÁLOK A DÍJAZOTTAKNAK!

Hungarian Wedding Award az “Együttműködés díja” dekoros kategória

Fleur & Ballon Dekor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.