V Day.

Idézetekkel kezdeném, Müller Pétertől.

“Egy öreg buddhista szerzetes, akivel Indiában találkoztam, azt mondta nekem, hogy maguk európaiak a legfegyelmezetlenebb emberek, akikkel valaha találkoztam, mert állandóan az irrealitásban bolyonganak. Vagy a múltjukon rágódnak, ami irrealitás, mert már nincs, vagy a jövőjükön elmélkednek, ami a másik irrealitás, mert még nincs. Ahelyett, hogy teljes intenzitással megélnék a jelent, amely közben valahogy elmúlik, elszalad.”
 
“Nemcsak azért vagyunk manapság kimerültek, mert sokat robotolunk, hanem mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben élünk, amelyben nincs szeretet. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel.”
 
Szerelem csak neked!!!!
 
“Azt mondom, a szeretet az egyetlen, amit nem kell mutatni. Tévedhetetlen jele van, amit behunyt szemmel, szavak s virágok nélkül is azonnal észre lehet venni. A szeretetből ugyanis meleg árad. Nem hideg, nem is perzselő forróság, hanem meleg. Testmeleg. Belépek egy lakásba, és érzem, hogy itt szeretik egymást.”

Ne hagyjátok, hogy elszaladjon mellettetek a jelen, mert amikor már késő, nem tudtok mit tenni. Teremtsétek meg egymásnak azt a szeretetet, azt a légkört, amiért érdemes hazamenni ebből a mai gyarló világból, rövid ahhoz ez az élet, hogy haragban, és ne boldogságban éljük.

Az alábbi slideshowt pedig nézzétek meg, mert szeretettel csináltam nektek erre a napra, ez lenne az én ajándékom mindenkinek. Azért is érdemes megézni, mert akik szerepelnek a képeken, már megtalálták azt a testmeleget, amit SZERETETNEK hívnak. Vigyázzatok egymásra, mert ami történik veletek, az CSODA, csak mindig akkor jövünk rá mikor már nincs, mert nem vigyáztatok egymásra!!

Boldog Valentin-napot!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.