Niki Peti és a csapat.

A vőlegénnyel egy házban nevelkedtem. Ez volt az az esküvő, ahol majdnem mindenkit ismertem a baráti társaságtól elkezdve, a város legjobb pizzéria tulajdonosain át, meg legjobb tűzoltóin keresztül, az ex benzinkutasokig egyaránt. A menyasszonyt is ismertem, igaz őt nem annyira közelről, mint Petit a vőlegényt. Muszáj megemlítenem a nováki mérkőzés kezdőrúgását, amit a kedves menyasszony végzett el, tovább passzolva a labdát a vőlegénynek. Voltak percek, amikor a könnyeimmel kellett küzdenem, remélem nem haragszik meg senki, de az egyik ilyen hely a templom volt , a másik pedig a polgári szertartás, ahol a felejthetetlen bevonulás követően az érzelmek domináltak. Ezek után kezdődött a fergeteges buli, ahol a kedvenc zenekarom a Laci Misi Band zenélt. Rengeteg feladata volt a párnak, amit a barátok találtak ki számukra, de mindegyik akadályt simán vették. Azt kívánom nektek Niki és Peti, vigyázzatok a barátaitokra, mert ez manapság nagyon ritka és az egyik legértékesebb dolog az emberi kapcsolatok között. A barátoknak pedig azt kívánom, hogy maradjanak ilyenek. És a legfontosabb egymásra vigyázni.

4 hozzászólások
Írj egy hozzászólást...

Az e-mail címed soha nem lesz publikálva. A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező *

 • Nóri2010-09-14 - 11:58

  Fantasztikus képek!!!!!!Gratula a fotósnak,tuti lecsapok rád,ha férjhez megyek!!!!!!!!Ne változtass semmin,így egyedi a munkád.
  A menyasszony mehetne modellnek,a vőlegény nagyon cuki az öltöny-focis szerkó összeállításban,és férfiakat meghazudtoló módon,az látszik rajta,hogy élvezte a fotózást.
  A barátokról süt,hogy mennyire összetartó társaság.A képekből az jön le,hogy ez egy fantasztikus esküvő volt.VálaszMégsem

 • Eszter2010-09-15 - 13:46

  Valóban fergetes esküvő volt,hagyományosnak egyáltalán nem mondható,tuti buli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Tamás,nagyon-nagyon jók ezek a képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VálaszMégsem

  • htphoto2010-09-15 - 13:50

   Köszönöm a kedves szavakat. De Niki Peti nélkül nem ment volna….. HTVálaszMégsem

 • Niki ( volt menya :-) )2010-09-20 - 11:53

  Tamás!!!!Ne szerénykedj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Elsősorban a TE érdemeid ezek a képek( mi csak a szükséges “kellékek” voltunk 😀 ).
  A fotós kiválasztása ugyanolyan fontos,mint a ruháé,a helyszíné,stb….és mi NAGYON-NAGYON JÓL választottunk.Köszönjük Neked!:-)VálaszMégsem