Köszönöm nektek jelölt lettem !

Screen Shot 2013-11-11 at 18.56.00Screen Shot 2013-11-11 at 18.52.43
Hihetetlen érzés volt, mikor megkaptam a levelet, hogy gratulálnak a jelöltté váláshoz. Először fel sem fogtam, hogy ezen a szavazáson, amin a szakmabeliek tehetik le voksaikat, a három legtöbb szavazatot kapott fotográfus között lehetek. Komolyan felfoghatatlan számomra és mérhetetlenül jól esik. Szeretném mindenkinek megköszönni, hogy ezt átélhettem, mert már így is rendkívül szerencsésnek érezhetem magamat és természetesen mindenkinek, aki valaha a kamerám előtt állt, bizalmat szavazott nekem és a munkámnak, hiszen nekik köszönhetem a legtöbbet, mert általuk vált a munkám azzá, amit szeretnék! Ezen díj megalkotóinak, megvalósítóinak is jár a köszönet, akik időt energiát nem sajnálva most már második éve tető alá hozzák ezt a remek kezdeményezést és természetesen egy jó hangulatú esti partyt, ahol egy kicsit az egész évben keményen dolgozó szolgáltatók, elengedhetik magukat és jókat beszélgethetnek.

Amiért pedig nagyon fontos ez az egész az az, hogy úgy érzem, ez nem csak erre a közösségre, de minden hazai szakmára ráférne, hogy ne csak a kokurenciát és a harcot lehessen tanulni, hanem, hogy az együtt jól gondolkodó szakmai csoportok összefogjanak és ne ellenségek legyenek, hanem partnerei egymásnak, akik egy irányba tartanak, minőséget és profi munkát adnak ki a kezükből.  Ami  pedig még sokat számít, hogy a megrendelők felé is fontos ez a fajta díj és összefogás, mert ha a megrendelő ezen kategóriák szolgáltatói közül választ, az biztosan a megfelelő munkát, minőséget kapja.

Íme a weboldal, amin lehet olvasni erről az egészről: http://www.hungarianweddinggala.com

Fontos, hogy szavazni csak az esküvői szakmához tartozó, ebben tevékenykedő szolgáltatók tudnak. 2o13.11.1o.-től 11.15. péntek éjfélig lehet.

Itt pedig a 2o13-as jelölteket lehet megtalálni:  http://www.hungarianweddinggala.com/jeloltek-2013/

Itt a regisztrációhoz szükséges link, akik szeretnének szavazni, és esküvői szolgáltatók: http://www.hungarianweddinggala.com/regisztracio-2/

Nem utolsó sorban szeretnék gratulálni az összes kategória jelöltjeinek, és saját kategóriámon belül két kollégámnak,

“ellenfeleknek”, Dégi Attilának, és a G2Fotonak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.