Attraction érkezése a Liszt Ferenc reptérre.

Tegnap nagy élményben volt részem. Együtt örülhettem több földimmel – és a magyar sajtó több képviselőjével – Szűcs Zoltán (Real Action) és az Attraction fantasztikus sikerének. Aki nem tudná: a csapat szombat éjjel megnyerte a világ egyik legrangosabb tehetségkutató versenyét Angliában, a Britain’s Got Talent nevű versenyt. Úgy, hogy évekkel ezelőtt ugyanennek a műsornak a magyar változatában nem jutottak el sokáig.
Most minden róluk szól. A hazai és a világsajtó egyaránt.
Ezért is örültem, amikor Sándor Andris barátom (www.melyinterjuk.hu) felhívott vasárnap éjjel, hogy másnap valószínűleg hazatér a győztes csapat, és rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak még éjjel a reptéren. Andrist óvodás kora óta ismerem, azóta tart a barátságunk, és Szűcs Zoltánra is emlékszem Salgótarjánból. Ő valószínűleg már nem emlékszik rám, mert én még óvodás voltam, amikor ő már a barátaival „brékelt” a nógrádi megyeszékhely főterén. Ámulattal néztem őket, és ellestem néhány mozdulatot, amit aztán otthon és az óvodában be is mutattam.
Most már értik, miért is kedves szívemnek ez az egész. Andrissal hétfőn mentünk ki a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Ő volt a sajtótájékoztató egyik sajtófőnöke, de már a reptéren további ismerősökkel találkoztam, hiszen Szűcs Zoltán feleségének családját is jól ismerem – szintén Salgótarjánból. Családilag jóban vagyunk, a szüleimet is kedvelik.
Amikor Szücsiék megjelentek a váróteremben, szinte egyszerre dobbant meg a sok sajtómunkás – és várakozó – szíve.
Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója megköszönte a csapatnak az ország nevében a dicsőséget, majd közölte: az olimpia óta nem volt ilyen érdeklődés hazaérkezők iránt. Ennyi sajtós az olimpikonokat várta utoljára. A csapat az élményeiről mesélt a sajtónak, rengetet interjút adtak.
Most egy kicsit pihennek, és újult erővel kezdik majd jövő héttől újra a munkát, ami még keményebb lesz, hiszen a nemzetközi szereplés még több felkészülést igényel. Tervezik a csapat bővítését. Szücsi a sajtótájékoztatón kiemelte: nagyon örül a Köztársasági elnök vacsora meghívásának, és az Angol Királyi Család előtti fellépést is nagyon várják.

Íme a képek. Az egész ország nevében mondhatom: köszönjük!!!

Alul egy kis zenés slideshow!!!

blog_5HT0274

blog_5HT0341

blog_5HT0397

És egy kis zenés összeállítás a győzelem utáni első percekről, és sajtótájékoztatóról.

A csodálatos produkciók, itt tekinthetőek meg, aki esetleg nem látta volna.

3 válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.