Partnerek

CEREMÓNIAMESTEREK.
 
Bokodi Gábor ceremóniamester.

1927_Viki Ricsi_eskuvo__1HT2878_20130706Szeretettel üdvözöllek Titeket. A nevem Bokodi Gábor, ceremóniamester. Szerencsésnek tartom magam, hisz olyan dologgal foglalkozhatok, ami örömet okoz. 40 éves koromra az élet megtanított helyesen élni, tapasztalatok, traumák segítettek megérteni, hogyan kell. Hamvas, Müller, Popper, Wass, Márai, Feldmár, Szepes és még néhányan pedig csiszolták ezt a felismerést, alakították gondolkodásom, érzelmeim. Édesapám révén (aki 25 évig volt vezető riporter a magyar televízióban) pedig belém ivódhatott a tiszta, szép beszéd használata, aminek sokat köszönhetek…

Igen, a szülők. Olyan családban nőttem fel ahol a házasság érték. Szüleim 56 éve boldog házasságban élnek egymással. Ezek után olyan munkám van, aminek köszönhetően jelen lehetek akkor, amikor két ember örök hűséget esküszik egymásnak, így számomra ez nem munka, a ceremóniamesterség hivatásommá vált. Nagy megtiszteltetés, ha engem választotok segítőtöknek az esküvőtökön.

www.bokodigabor.com

 

 
Tóth Mihály ceremóniamester.
 
1244_Eszter Karoly_wedding_20140830_1HT4299
    MÉRT KELL A CEREMÓNIAMESTER?

Először is: nem gondolom, hogy “kell” ceremóniamester.

Korunk multikulturális kavalkádjában szokások és hagyományok keverednek, ami nem kifejezetten könnyíti a készülődő menyasszony és vőlegény dolgát. Legalább 8 nemzet hagyományai mutálódtak a magyar szokásokba, behozva az esküvő ceremóniájába olyan elemeket, amelyek sokszor nehezen összefűzhetők.

A ceremóniamester – jó esetben – nem főszereplő, sokkal inkább amolyan “földi utaskísérő”, aki ha kell, irányítóként, ha kell szónokként, de sokkal inkább háttérből a szálakat összefogó “villámhárítóként” tevékenykedik az esküvő során. A ceremóniamester dolga, hogy átvállalja a párra nehezedő feladatok egy részét, hogy helyettük kommunikáljon, hogy tudja, mit reagáljon, ha a zenekar túl sok pihenőt tart vagy ha leborult a konyhában a torta a tálcáról.

http://www.tothmihaly-ceremoniamester.hu

Mányik András ceremóniamester.
 

0965_Timi Levi eskuvo_20140920_5HT7527

Nyíregyházi Főiskola biológia-környezetvédelem tanár szakos karán végeztem, jelenleg katonaként Budapesten a Honvédelmi Minisztériumban dolgozom, mint rendezvényszervező. A hétvégéimet nagyrészt a hobbimnak, vagyis a ce- remóniamesterkedésnek és vőfélykedésnek szen- telem. Szinte mondhatni, hogy a véremben van, hiszen édes- apám már gyerekkorom óta vitt magával különböző esküvőkre, így már elég korán elsajátítottam eme szakma csínyját-bínyját. 2001 óta vettem át a stafétát, és azóta az ország legnagyobb részét bejártam már. Szeretem az egyediséget, és általában ez motivál abban, hogy a rámbízott esküvőket is így próbálom megvalósítani. Szeretek a jegyespárral többször találkozni, hogy jobban megismerhessük egymást, és így minél különlegesebb legyen számukra a nagy nap. Fontosnak tartom, hogy számomra minden esküvő munka, ahol a legjobbat szeretném nyújtani, és sze- rintem ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy nem dohányzom, és nem iszom alkoholt.

http://www.manyikandras.hu

 
 
 
Herendi Gábor esküvőrendező. 
 
0190_Szandi Adam_wedding_20140809…nem filmeket, hanem esküvőket rendezek!” – kezdem bemutatkozásomat mostanában. Ceremóniamesterként rengeteg esküvőt volt már alkalmam levezényelni, de sokszor kerültem nehéz helyzetbe, mert a párok által nem megfelelően kiválasztott – és e miatt nem minőségi szolgáltatást nyújtó – szolgáltatók, igencsak megnehezítették munkámat a nagy napon, ezáltal nem éppen pozitív irányba befolyásolva az esküvő hangulatát, és annak sikerességét.Ugyanakkor, egy esküvő megszervezésével kapcsolatban rengeteg az olyan feladat, amely még gyakorló esküvőszervezők és rendezvényszervezők számára is nagy kihívás, nem hogy egy jegyes párnak, vagyis Nektek, akik jobb esetben az első, és remélhetőleg egyben az utolsó esküvőtökre készültök.Ezért döntöttem úgy, hogy elkezdem ajánlani teljes körű Esküvőrendezői szolgáltatásomat, mivel az elmúlt években sikerült együtt dolgoznom, és ez által összegyűjtenem egy pár nagyon profi és megbízható szolgáltatót (közülük néhány a teljesség igénye nélkül: ceremóniamester, esküvői helyszín, catering, dekoráció, virág, fotós, videós, zenekar, DJ, fodrász, sminkes, esküvői ruha, stb.).Esküvőrendezőként abban tudok Nektek segíteni, hogy a nagy napra való felkészülés legelső perceitől kezdve együtt gondolkodjunk azon, hogy mitől lehet a Ti esküvőtök valóban egyedi és személyiségetekre szabott. Több éves tapasztalatommal, kreatív ötleteimmel én adom a keretet, de Ti töltitek meg tartalommal, és aztán együtt döntünk abban, hogy kik legyenek az ehhez legmegfelelőbb szolgáltatók, hogy a nagy nap valóban olyanra sikeredjen, amilyenre megálmodtátok.

http://www.herendigabor.hu

 
 
 
 
 
 
 
 
CINEMATOGRÁFUSOK.
 
Maróti Zoltán Shadowplay

1063976_593922174016338_1103923193_oMaróti Zoltán vagyok, filmkészítő és a Shadowplay Wedding Films vezetője.

Narratívát, montázselméletet és esztétikát hallgattam a Szegedi Tudományegyetem Filmelmélet szakirányán, dolgoztam vezető magyar televíziónál és színházban is…
Bár szakmám szerint rövidfilmrendező vagyok, én az esküvők világában érzem igazán jól magam.
A professzionális esküvői filmkészítés műfajának egyik első képviselői vagyunk Magyarországon.

Ez az a terület, ahol a személyes érdeklődésem találkozik a szakmaival. Kevés olyan munkahely van az egész világon, ahol ilyen boldog környezetben dolgozhatok, hiszen az esküvő napján boldogságot, szerelmet és az élet szépségét látom.

Szeretem az igényes letisztultságot, és az egyszerű eleganciát.
Szeretem azt, hogy szépséget hozok létre. Pontosabban ez a párok és az esküvőjüknek az érdeme. Ők átélik a szép pillanatokat, én pedig ott vagyok velük, hogy ezt a csodát megörökítsem számukra.
Szeretem, hogy történetet mesélhetek el: megmutathatom, hogy hogyan jön létre egy család, és olyan időtálló értéket hozhatok létre, amely az emberi életben az egyik legfontosabb: az emlékeket.

http://shadowplayweddingfilms.com

 

Mihalszky Roland cinematográfus
 
0069_Lili Gabor eskuvo_1HT9034_20140426

A cinematográfus egy olyan technikát használ, mely ötvözi a fotógép és filmes körökben használt videó kamerák tudását! Profi fotók szín- és mélységélességét, árnyaltság gazdagságát, filmszerű színvilágát kombinálja a professzionális videó kamerák felvételi minőségével és rendkívül gyenge fényviszonyok mellett is zajmentes felvételre képes, ahogy azt esküvői videósok körében alkalmazott fél-profi videó kamerák sosem teszik! Az esküvői cinematográfus látásmódja egy profi esküvői fotós szemének ill. egy professzionális operatör technikájának tökéletes ötvözete, melynek köszönhető, hogy filmjeim a hazai esküvő videó általános képi minőségétől és látásmódjától elképesztően különbözik! Öröm számomra egy olyan videó kamerával, technikai aparáttal dolgozni, mely mozifilm hatását, élményét adja minden tekintetben!

 http://www.rolandmihalszky.hu

 
 
 
 
 
 
Studinger András  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.studingerfilms.comhttp://www.studingerfilms.com
 
 
 
 
 
 
 
ZENE DJ-k.
 
Tompa László Esküvő és party DJ

1115_Vera Gabor__5HT6269_20140531

 Fő profilja a dj szolgáltatás, legyen az esküvőcéges partygálavacsora, csapatépítő tréning… Felszerelése felsőkategóriás technikai eszközökből áll. Folyamatosan ügyel a fejlesztésre, a minőségre, a megjelenésre.

http://weddingandeventdj.hu

 
 
 
 
 
 
Balázs Dávid (dj dawe)
 
i-TTmHqmH
 

Professzionális buli felelős, a hangulat garantált ahol jelen van, fiatalos, lendületes, energiákat felszabadító zenéket játszik, hibátlanul összemixelve.

 
 
 
 

http://dawe.hu/rolam.html

Esküvői DJk.

Screen Shot 2014-07-31 at 17.45.38
 
 
 
 
 
 
 
http://www.eskuvodjk.hu
 
 
 
 
 
 
 
ZENEKAROK
 
Melodies Partyzenekar 

_5HT9130kProdukciónk kitünö választás esküvőkre, bálokra, céges bulikra, vállalati partyra, városnapra, falunapra, utcabálra, születésnapra és bármilyen rendezvényre.

A rendezvény sikerének szempontjából a megfelelő zenekar választás az esténk egyik legfontosabb kulcsa. Fontos szempont, hogy a különböző zenei ízlésű vendégek, egyenként és közösen is megtalálják a számukra legmegfelelőbb zenét és hangzást. A Melodies Partyzenekar az énekes tagok különféle énekhangjaival, a széles és folyamatosan bővülő repertoárral teszi izgalmassá és igazán különlegessé az estét.

Műsorunkban életkortól függetlenül, a legkisebbektől a fiatalokon át egészen az érettkorú akár magyar, akár külföldi vendégekig mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló melódiát.

Zenekarunk az ország bármely területén – igény esetén külföldön is – vállal fellépést egész estés műsorral vagy akár koncert jelleggel (1-2 órás műsor)!

http://www.melodies.hu

 
 
PestyParty Showband
HTphotoProfessional

A Pesty Party Showband az elegáns esküvők, az igényesre megálmodott rendezvények közkedvelt zenekara. Folyamatosan bővülő repertoárunkban az elmúlt 40 év legismertebb örökzöldjei mellett a legújabb slágerlistás sikerszámok is megtalálhatóak. Kérjük, tekintse meg bemutatkozó videónkat, és győződjön meg zenekarunk színvonaláról!

http://www.pestyparty.hu

 

 
 
 
 
M&N PARTY MUSIC
WWW.NORBIZENE.HU
Képernyőfotó 2015-06-25 - 19.27.19
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
ESKÜVŐSZERVEZÉS
 
Waldorf-Wedding esküvőszervezés
1522242_685819251438715_1978513493_n
 
 
 
 

 

 

 

http://www.waldorf-wedding.hu/eskuvoszervezoink

Jade esküvőszervezés 
Screen Shot 2014-07-31 at 18.30.27
 
 

Jade drágakő a szerelem, a harmónia és a lelki béke bölcsességének szimbóluma, növeli és táplálja a szeretetet, örömöt és életkedvet sugároz. Úgy gondoltuk, hogy ezek az értékek tökéletesen összefoglalják legfőbb törekvésünket, hogy esküvőjük megszervezésével hozzásegítsük a jegyespárokat ahhoz, hogy mindezt átéljék, és közös életük kezdete, esküvőjük napja is ennek jegyében teljen.

 
 
http://www.jadeeskuvo.hu
 
 
 
 
 
ESKÜVŐI HELYSZÍNEK 
 
 
Wedding garden
2221_Viki Ricsi_eskuvo__1HT2912_20130706Megérkezés után valami megfoghatatlan nyugalmat és békességet áraszt magából a helyszín, amelynek a közepén található  a 300 négyzetméteres, parkettázott, 270 fokban nyitható, klimatizálható panorámasátor és a 180 négyzetméteres, hajópadlós terasz. 

http://www.weddinggarden.hu

 

 

 

Larus étterem és redezvény központ.
 

0437_Eszter Karoly_wedding_20140830_5HT1468Kiemelkedően korrekt üzletvezetés, és kiszolgálás, elképesztően finom ételek, és nagyon elegáns helyszín.

http://larusetterem.hu

 

 

 

http://www.barabasvilla.eu

 

 

 

Amerikaiszék
Screen Shot 2014-07-31 at 18.33.11
 
 Örömünkre szolgál, hogy az elmúlt években lehetőségünk nyílt rengeteg rendezvényszervezővel, dekoratőrrel, párral megismerkedni és együtt dolgozni. Ez ráébresztett minket arra, hogy a szakmának igenis szüksége van az újításokra, a minőségi szolgáltatásokra, szakemberekre.
 
http://amerikaiszek.hu
 
 
 
Fanny fashion Esküvői ruha

Screen Shot 2014-07-31 at 17.49.52” Egyediség és nőiesség minden alkalomra! “

Ezt a gondolkozást vallom, mely a kollekcióim minden egyes darabjában megtalálható.
Fontosnak tartom, hogy mindenkinek megtaláljam a megfelelő ruhát , melyben jól érzi magát.
Az egyénre szabott ruhadarabokat egyedivé és különlegessé teszem, melyet díszítésekkel különböző anyagok, rátétek és szabásvonalakkal érek el.
Szerencsés vagyok , hogy a munkám egyben a legkedvesebb elfoglaltságom, élvezem az alkotás folyamatát a tervezéstől a kivitelezésig.
A megvételi és kölcsönzési árak egyénre szabottak!
http://www.fanny-fashion.com

 

 

Csigó Gergely fotóművész 
Screen Shot 2014-07-31 at 18.24.55
 

Leggyakrabban Esküvő, Divat, Rendzevény, Portré, Műköröm, Baba és Kismama, E-Session, Akt, Glamour, és Tárgy fotózással foglalkozom, de ennek is a művészi megközelítésével próbálkozom elsősorban, persze minden egyedi téma érdekel, szeretem a kihívásokat. A digitális fotózás mellett persze a mai napig analóg (hagyományos) fotózással is foglalkozom, ehhez a professzionális középformátumú fotó technikát veszem igénybe. (Hasselblad 6X6) Ezek laborálását magam végzem, de már digitális módon is feldolgozom

www.csiger.hu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pénteki esküvő
Ötletek, tippek, megoldások és szolgáltatók, hogy kompromisszumok nélkül választhassatok pénteken is.
» pentekieskuvo.hu
 

 

 

 

 

 

no comments
Komment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu