Egy kép nem akkor készül el amikor a fotó.

Az igazán jó kép sok finom utómunka után lesz készen teljesen!

Köszöntelek az oldalamon.

11 év alatt rengeteg tapsztalatot sikerült összeszednem, rengeteg rendezvényen, esküvőn, több százezer képen vagyok túl. Ennek a rengeteg munkának ez eredményét szeretném nektek itt megmutatni az oldalamon.

The Portfolio

Our Images

This text widget is a placeholder for a grid widget of a type that could not be imported, because it was made referencing specific site content that does not exist on your site. To recreate the grid with your own content, create a new grid widget following the directions below. Place the grid widget into this column, then delete this placeholder widget.

 1. Select "Galleries" for grid type
 2. Choose a grid style of "Text below"
 3. Choose "cropped" for grid layout
 4. Provide an image crop ratio of 3:2
 5. Set gutter to 50
 6. Set max columns to 3
 7. Set item min width to 180
 8. Set item ideal width to 280
 9. Set item max width to 1200
 10. Select the galleries you want to use

HT Blog

Friss heti bejegyzések.

Gyertek sokan nézzétek meg a szuper kiállítást mi nagyon készülünk rá! Lesz dekor, zenekar, dj, amerikaiszék, film, fotó.  Nézd meg a videót, aztán ha a képre kattintasz a kiálítás oldalán tudsz szétnézni, és jegyet vásárolni. Várunk mindenkit a 123-as standon.    

  no comments
  Komment

  Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  A femcafe.hu oldalán egy cikkben szerepeltem, nem is én hanem a képeim. Esküvő 3 képben, címmel jelent meg az a cikk ahol két nagyon neves kollégával meséltük el, hogy ez a három kép miért volt fontos számunkra.  A 3 képet itt is megmutatom nektek. Itt pedig olvashatjátok a bejegyzést. http://www.femcafe.hu/blog/eskuszunk/eskuvo-3-kepben-az-eskuvoi-fotosok-kedvenc-kepei   

   no comments
   Komment

   Your email is never published or shared. Required fields are marked *

   Közeledik a Valentin nap. Lepd meg akit nagyon szeretsz  egy szál virággal, vagy egy hangulatos romantikus fotózással.  A fotózásban tudok segíteni! Részletekért érdeklődni e-mailben. A fotózáshoz most ajándékba egy 20×20-as fotókönyvet kaptok. Kérd az ajándék utalványt, vagy szervezzük meg úgy, hogy a kedvesed csak a fotózáson tudja meg, hogy mivel készültél. ” Ne tétovázz, ha szeretsz…

    no comments
    Komment

    Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    Nincs annál szebb mikor egy egy fiatal pár életét végig kisérhetem életük legfontosabb eseményein. Vikit és Ricsit természetesen az esküvőjükön ismertem meg, és a bizalom azóta is tart. Köszönöm nektek. Annyit elárulok, hogy azóta a kis Szofi már kibújt és minden rendben van. Jó egészséget és hosszú életet kívánok nektek.

     no comments
     Komment

     Your email is never published or shared. Required fields are marked *

     Menu